Privat cacao ceremoni

Der er sat 2 timer af til din private cacao ceremoni så der er god tid til at komme i dybden med hvad der kommer op, som udgangspunkt er ceremonien for 1-2 personer i trygge rammer, hvor jeg holder spacet og flyder det med omsorg, støtte og healing.

Pris pr person 250,- kr

En ceremoniel cacao ceremoni giver dig tid til dig i en hektisk og stresset verden. Det er det perfekte rum til at slukke for det kaos du kan opleve ude i verden og stille ind på en rejse ind i stilheden, så du kan blive mere bevidst om hvem du er, hvor du er på vej hen og hvilke muligheder der er åbne for dig.

Cacao er en kraftfuld medicin plante, der hjælper os med at slippe følelsesmæssige blokader som ikke længere tjener os, find tilgivelse i og til selv os selv og andre og vise os vejen frem hvis undviger eller er bange for at tage handling på de nødvendige livsændringer der skal til for at komme videre.

Den giver også adgang til blokerede følelser, tilstande, mønstre og afhængigheder der er begravet dybt i det ubevidste, som kan i ceremonien kan få plads til at blive mærket og slippe.

I en privat cacao ceremoni drikker du cacao for at forbinde dig med din indre guidance og jeg hjælper dig på vej til at møde “The Cacao Spirit” ved en meditation. Du vil opdage mere om dig selv, opløse negative blokeringer, åbne dit hjerte og finde fred og klarhed. Cacao er et ikke rusmiddel og tager dig ikke ud af kroppen. Alle vil opleve Cacao forskelligt, det afhænger af den individuelle sensibilitet og hvordan Cacao virker for dig.

Om du søger efter hjælp til at skifte en følelsesmæssig blokering, har behov for at give slip af en hændelse fra fortiden, opløse gammelt traume, slippe negativ energi, så kan ceremonien åbne op og lade dig få adgang til det fokus du har brug for til at komme tilbage til den du virkelig er og komme tilbage på din unikke og magisk vej igennem livet.

Cacao har også en masse vidunderlige effekter der er godt for din fysiske krop og for din psyke på grund af dens indhold som sætter gang i at producere serotonin, dopamin og anadamid – som er lykke molekylet som giver følelsen af at være høj. Det øger blodgennemstrømningen i hjernen, skaber mental klarhed, tilstedeværelse og fokus, samt åbner vores hjerter så vi kan føle mere kærlighed og fredsfyldte.

“Vi går ikke ind i en ceremoni for at tale om Gud. Vi går ind i en ceremoni for at tale med Gud”