Om mig

Hej og velkommen til.

Jeg hedder Pernille Edel og jeg er ejer af Det femte element.

Det har altid været min passion at lære om hvor meget kroppen kan gøre selv, når man giver den kærlighed og opmærksomhed.

Derfor valgte jeg også, når jeg skulle vælge uddannelse at tage en sygeplejerskeuddannelse. Dengang jeg tog uddannelsen, var det ret nyt at forstå kroppen holistisk – at se det hele mennesket og ikke bare anatomien og fysiologien. Den viden jeg har fået derfra, der har jeg bland andet lært at kroppen har en masse gemte ressourcer og at kroppen kan helbrede sig selv, hvis den får de rette betingelser og omsorg.

Jeg har arbejdet en del år som kosmetolog, både før og efter min sygeplejerskeuddannelse og derfra har jeg en masse viden om at “have folk i hænderne” på en briks, at skabe et trygt og roligt rum, hvor der er tid til bare at være. Det var for alvor at kinesisk medicin og behandling kom ind i mine behandlinger, efter jeg tog uddannelsen til Holistisk Energiterapeut i 2018 at jeg kan se at hele min vej igennem uddannelser og kurser, kan samles  til de behandlinger jeg tilbyder idag.

I min klinik i Valby laver jeg cupping og der håber jeg at vi mødes – du kan booke en tid i dag lige her.

 

Uddannelser:

2000 – Cidesco kosmetolog

2013 – Sygeplejerske UCC Hilerød

2014 – Numerolog hos Alberte Toft

2015 – Doula hos Doula Support

2018 – Holistisk Energiterapeut hos Katrine Birk

2019 – Kundaliniyoga instruktør hos I-SKY Liverpool

Det har været en vidunderlig rejse fyldt med læring, opdagelser og professionelle og personlig vækst, som jeg er taknemmelig for at have været igennem. Den rejse gør at jeg nu kan leve af at lave behandlinger og undervise i det jeg brænder for.

Jeg vil gerne invitere dig på en rejse til lethed, sundhed, velvære og dermed også en forbedret livskvalitet.

Hjertet på rette sted – Pernille