Om mig

Hej og velkommen til.

Jeg hedder Pernille Edel og jeg er ejer af Det femte element. Da jeg var lille var var mit største ønske at blive balletdanser, men da jeg boede på Bornholm, var det ikke lige det der kunne lade sig gøre. Så i stedet dyrkede jeg rigtig meget jazzballet, Jane Fonda workout (jeps jeg er vokset op i 80érne) og fandt til sidst callanetics, som jeg blev dybt fascineret af, specielt pga hende der opfandt det, havde en masse skønne fortællinger omkring hvordan hendes træning, havde gjort en stor forskel for folk der havde problemer med kroppen. Det har altid været min passion at lære om hvor meget kroppen kan gøre selv, når man giver den kærlighed og opmærksomhed.

Samtidig var jeg også meget optaget af anatomi, fysiologi og biologi. Derfor valgte jeg også, når jeg skulle vælge uddannelse at tage en sygeplejerskeuddannelse. Dengang jeg tog uddannelsen, var det ret nyt at forstå kroppen holistisk – at se det hele mennesket og ikke bare anatomien og fysiologien. Den viden jeg har fået derfra, der har jeg bland andet lært at kroppen har en masse gemte ressourcer og at kroppen kan helbrede sig selv, hvis den får de rette betingelser og omsorg.

Jeg har arbejdet en del år som kosmetolog, både før og efter min sygeplejerskeuddannelse og derfra har jeg en masse viden om at “have folk i hænderne” på en briks, at skabe et trygt og roligt rum, hvor der er tid til bare at være. Det var for alvor at kinesisk medicin og behandling kom ind i mine behandlinger, efter jeg tog uddannelsen til Holistisk Energiterapeut i 2018 at jeg kan se at hele min vej igennem uddannelser og kurser, kan samles  til de behandlinger jeg tilbyder idag.

Det har været en vidunderlig rejse fyldt med læring, opdagelser og professionelle og personlig vækst, som jeg er taknemmelig for at have været igennem.

I dag blander jeg alle de teknikker jeg har lært igennem de sidste snart 20 år, men jeg ser mig selv som en evighedsstudent, da jeg lære konstant, af mine klienter og den feedback jeg får fra dem.

Hvis jeg kort skal fortælle hvad jeg oplever af feedback på hvad behandlinger hos mig gør, så er det:

 

Gennemgribenede kærlig transformation

Balance der hvor kroppen har larmet

Dyb indre ro

Vækst

Klarhed

Jordnær magi

Jeg vil gerne invitere dig på en rejse til lethed, sundhed, velvære og dermed også en forbedret livskvalitet.

Du kan altid kontakte mig på mail detfemteelement5@gmail.com eller på  sociale medier, hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dig.

Tak fordi du læste med.

Fra hjertet Pernille Edel