Kundaliniyoga undervisning

Om Kundaliniyoga

Der findes efterhånden rigtig mange former for yoga herhjemme, og de er allesammen gode til både at give dig en fysisk styrke og en indre ro og balance. Men jeg føler, at kundaliniyoga går et skridt videre. Med kundaliniyoga finder du ind til din egen kraft og styrke – og det er min oplevelse, at mange får mere energi og lyst til livet. Men det afgørende er, at arbejdet ikke stopper dér. Tankegangen er, at du skal bruge din indsigter og din nyfundne visdom til at gøre verden til et bedre sted. Til at gøre en forskel dér, hvor du er og til at leve et mere bevidst liv. Vi skal vække glæden, energien og passionen til at leve hvert øjeblik med hver eneste celle åben, aktiv og modtagelig over for den magi, verden og andre mennesker tilbyder. Det er dét, kundaliniyoga giver mig. Efter min mening er livet alt for dyrebart og vigtigt til andet.

 

Kundaliniyoga er en aktiv og dynamisk form for yoga, som består af kropsøvelser, åndedrætsøvelser, meditation og mantra. Ordet “Kundalini” betyder vitalitet/livskraft og Kundalini Yoga handler om at øge flowet af denne vitalitet i kroppen, således vi kommer “ud af hovedet” og ned i kroppen.
Vi øver os i at holde vores opmærksomhed inde i kroppen, at være tilstede i kroppen, i bevægelsen, i nuet. Åndedrætsøvelser og mantraerne hjælper os til at holde koncentrationen i nuet. Ordet “yoga” betyder at “forene” – en forening af krop, ånd og sind. Jeg kalder det at komme ud af hovedet og ned i kroppen.
Kundaliniyoga vitaliserer og afbalancerer din krop og dit sind og kan give dig en forbedret livskvalitet på adskillige områder, bl.a.ved bedre søvn, stress management og afhjælpning rygproblemer. Yogaen påvirker din krop og de indre organer på forskellige måder. Den giver smidighed, påvirker fordøjelsen og hormonbalancen, giver et stærkere og mere udholdende nervesystem og balancerer højre og venstre hjernehalvdele i forhold til hinanden.

Hvad kan man forvente af en kundaliniyoga time?

  • Vi tuner ind med mantraet “Ong Namo Guru Dev Namo”. Som betyder: Jeg bøjer mig for min indre lærer og vejen til mere bevidsthed.
  • Opvarmning 
  • Yoga Kriya 
  • Dyb afspænding 
  • Meditation 
  • Afsluttende mantra 
  • I alt 1,5 time lækker yoga for krop, sind og sjæl


Sted:

Jeg underviser i København og på Bornholm. Jeg slår altid min undervisning op som en begivenden på min facebook side.

Pris:

250 kr for en undervisningstime.