Holistisk energiterapi

Holistisk Energiterapi 

1 time  1095 kr

2 timer 1595 kr

Børn og babyer er også mega meget velkommen og bare rolig behandlingen tages i deres helt eget tempo.

En baby/barn (0-5 år) behandling på 30 minutter  575 kr.

Behandlingen starter med en samtale om hvordan du har det og om dine udfordringer  og hvad du ønsker med behandlingen. Efter det foregår behandlingen på briksen, hvor du kan ligge behageligt og afslappet i den tid behandlingen er i gang.

Behandlingen er intuitiv og derfor er hver behandling tilpasset til din energi og dine behov, hvor jeg bruger teknikker fra akupressur, zoneterapi, kranio sakral terapi, healing og meridianmassage til at justere din energi og skabe plads til balance i dit system. Din krop ved godt hvad den har brug for af hjælp, så hele vejen igennem behandlingen har jeg en dyb forbindelse til dit energisystem, som viser hvad du har brug for lige nu og her.

Det er for dig der har udfordringer med kroppen, men også for dig hvis du bare har brug for at slappe af i krop og sind og slippe alle bekymringer og tanker for en stund. 

Behandlingen giver dig tid til bare at være, mærke hvordan din krop har det og dermed få en samtale med dig selv. Mit ønske med sessionen er at du får flow i energien igen, for når der er flow i kroppen, vil du helt naturligt mærke mere lykke, glæde, overskud og velvære i dit liv og i din hverdag. Det er nemlig vores fødselsret at være lykkelige.