Kropsterapi

Cupping

Krop  eller ansigt 845,- kr 

Jeg elsker at lave cupping behandlinger – punktum.

Der er mange grunde til at jeg elsker at lave cupping, men allermest er det fordi behandlingen er så helt utrolig effektive imod smerter og spændinger i kroppen. Jeg har lært mange former for massage, men cupping slår dem alle i effektivitet.

I klinikken kan du få cupping på kroppen eller i ansigtet.

Behandlingen på kroppen starter med at lokalisere hvor smerter og spændinger ligger i kroppen og området varmes op. Derefter sættes cupperne på og de sidder et stykke tid, hvor lang tid er tilpasset den enkelte. Cupperne bliver flyttet under behandlingen, da der kan være stedet på kroppen som er knyttet til der hvor smerterne stammer fra. F. eks. kan en smerte i nakken godt stamme fra en skævhed ved lænden og derfor bliver cupperne sat forskellige steder som behandlingen skrider frem.

Hvis du vil forkæle dig selv med en ekstra skøn behandling, så prøv luksus cupping behandlingen som starter med afrensning og rygpeeling med lækre økologiske produkter, før cupperne bliver sat på.

Behandligen i ansigtet er mere koncenteret omkring velvære. Behandlingen starter med en let afrensning og derefter en skøn og afslappende  og hovedbundsmassage. Derefter bruges cupperne til at massere, de bliver ikke sat et sted og derfor kommer der ikke mærker efter denne form for cupping.

Cupping i ansigtet stimulere vævet til at øge blodgennemstrømningen og derved fjerne affaldsstoffer der er ophobet og samtidig arbejder jeg på ansigtets meridianbaner og zoner, så muskler og sener bliver afspændt.

Hvad er cupping?

Cupping er en gammel behandlingsmetoder som er meget udbredt specielt i Østen, men som er begyndt at finde frem, specielt i sportsverden er det blevet udbredt at anvende cupping, da kroppen hurtigt restituere med denne teknik. Cupping består af behandling med sugekopper der suges fast og løfter op i bindevævet. Cupping arbejder med bindevævet muskler og fedt på en meget blid og stadig effektiv måde.

Cupping er en effektiv måde at øge blodgennemstrømningen i kroppens bindevæv og udrense ophobede og stagnerede affaldsstoffer. Ved denne udrensning genvinder bindevævet sin oprindelige elastisk form og musklerne løsnes.

Cupping har en effektiv virkning på :

Udrense affaldsstoffer
Styrke immunforsvaret
Øge blodcirkulationen og energi flow i kroppen
Mindske ødemer
Lindre og fjerne led og muskelsmerter ex. efter hård sportstræning.
Afhjælpe og fjerne cellulitis
Afhjælpe uren hud
Mindske rynker

Cupperne efterlader mærker på huden ( gælder ikke for ansigtscupping) , men det er ikke som at få blå mærker, da det ikke er et decideret traume på huden, der kommer af vacuumet fra cuppen. Vacuumet trækker gammelt blod, affaldsstoffer, koaguleret protein og lymfe fra bindevævet op til hudens overflade, så der kan komme sund blodcirkulationen til området. Der kommer plads til frisk iltet blod, friske celler og næring til vævet og dermed også en hurtig gendannelse. Cuppings mærkerne gør at de arbejder i vævet i de efterfølgende dage og det er en af grundene til at cupping er så effektiv.


Mærkerne der kommer, er fra når de små blodkar i overhuden springer, når de frigør giftstoffer. Mærkerne bliver der fra 3 dage til en uge– nogle gange længere hvis klienten er meget syg eller inaktiv.  Hvis der ikke kommer et stagnationsmærke, vil der komme en kort pink afmærkning som forsvinder efter et par minutter eller timer.

Behandlingen sluttes af med  let akupressur/akupunktur, for at hjælpe kroppen af med de affaldsstoffer der er renset ud igennem behandlingen.

 

Som noget nyt tilbyder jeg også at lave hjerte formet cupping, der er sammen effekt, men mærkerne bliver hjerteformede<3hvilket jeg synes er mega cute:)

 

Andre behandlinger du kan booke i klinikken:

 

Holistisk Energiterapi

Behandlingen er intuitiv og derfor er hver behandling tilpasset til din energi og dine behov, hvor jeg bruger teknikker fra akupressur, zoneterapi, kranio sakral terapi, healing og meridianmassage til at justere din energi og skabe plads til balance i dit system. Din krop ved godt hvad den har brug for af hjælp, så hele vejen igennem behandlingen har jeg en dyb forbindelse til dit energisystem, som viser hvad du har brug for lige nu og her.

Det er for dig der har udfordringer med kroppen, men også for dig hvis du bare har brug for at slappe af i krop og sind og slippe alle bekymringer og tanker for en stund. 

Behandlingen giver dig tid til bare at være, mærke hvordan din krop har det og dermed få en samtale med dig selv. Mit ønske med sessionen er at du får flow i energien igen, for når der er flow i kroppen, vil du helt naturligt mærke mere lykke, glæde, overskud og velvære i dit liv og i din hverdag. Det er nemlig vores fødselsret at være lykkelige.

Pris  kr 995,- kr

 

NADA øre akupunktur

1 behandling 100 kr

Klippekort med 10 klip 890 kr

Hvad er NADA øreakupunktur?

Øreakupunktur kan ses som et mikrosystem der regulerer hele kroppen, opstår der en ubalance et sted i kroppen, vil det blive afspejlet i ørets mikrosystem og derfor kan lidelser behandles igennem øret.

Der sættes 5 nåle i hvert øre og nogle gange en ekstra, hvis der er brug for akut at dæmpe tankemylder og psykisk stress. Nålene sidder i 45 minutter, hvor du sidder eller ligger i rolige omgivelser imens nålene virker og afbalancere.

NADA kan blandt andet bruges til:

 • Søvn problemer
 • Motorisk uro
 • Stress
 • Aggression
 • Træthed
 • Kvalme
 • Tarmproblemer
 • Angst og panik angst
 • Stoftrang (generelt afhængigheder)
 • Psykisk uro og stress
 • Tankemylder
 • Søvnløshed og mareridt
 • Depression
 • Hjælp til selvhjælp
 • Hjælp til at du kan finde dine glemte ressourcer

Det er muligt at få akupunktur lagt til alle behandlinger for 40 kr, så skal du bare booke en NADA behandling samtidig og regne med at det tager 60 minutter ekstra.