Stærkbalance – Healing og Cacao d. 28/8 i København<3

Denne aften er dedikeret til at skabe en stærk balance i dig med 2 powerfulde redskaber – Theta healing og Cacao.

Jeg afholder denne magiske aften sammen med Ida Malelo, der som jeg er uddannet holistisk energiterapeut og vi  holder space for at du denne aften, trygt kan vende blikket ind ad, lytte og mærke hvad der rører sig i dig.

En ceremoniel cacao ceremoni giver dig tid til dig i en hektisk og stresset verden. Det er det perfekte rum til at slukke for det kaos du kan opleve ude i verden og stille ind på en rejse ind i stilheden, så du kan blive mere bevidst om hvem du er, hvor du er på vej hen og hvilke muligheder der er åbne for dig.

Cacao er en kraftfuld medicin plante, der hjælper os med at slippe følelsesmæssige blokader som ikke længere tjener os, find tilgivelse i og til selv os selv og andre og vise os vejen frem hvis undviger eller er bange for at tage handling på de nødvendige livsændringer der skal til for at komme videre.

Den giver også adgang til blokerede følelser, tilstande, mønstre og afhængigheder der er begravet dybt i det ubevidste, som kan i ceremonien kan få plads til at blive mærket og slippe.

I denne cacao ceremoni drikker du cacao for at forbinde dig med din indre guidance.

Du vil opdage mere om dig selv, opløse negative blokeringer, åbne dit hjerte og finde fred og klarhed. Cacao er et ikke rusmiddel og tager dig ikke ud af kroppen. Alle vil opleve Cacao forskelligt, det afhænger af den individuelle sensibilitet og hvordan Cacao virker for dig.

Thetahealing er en healingsform der er kendt på verdensplan og kan heale og tiltrække ALT.

I Thetahealingen guides du blidt ned ned i frekvensen “theta”, som er dyb afspænding , så dine hjernebølger kommer med i “lige før du falder i søvn” også kaldet Theta hjernebølger, hvor vi kan skabe vilde mirakler!

Theta tilstanden er den vi er i, lige inden vi sover ­ der hvor vi drømmer en lille smule, men stadig er bevidst om at vi gør det. Når vi er i den tilstand kan vi forbinde os til den store universelle kraft ­ skaberkraften. Denne kraft er vi alle er en uundværlig del af, og bevidst eller ubevidst er vi med til at styre den hele tiden. Som mennesker på jorden har vi energitråde til denne kraft, og den bor i os.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Vi glæder os til at dele denne aften med dig i København, Silent Mind Cirkle, Ved Slusen 21 kl 19-21.

Praktisk: for at få den bedste effekt af cacaoen, så spis helst ikke 2 timer før vi mødes kl 19.
Prisen er 330 kr pr person du kan betale kontant på dagen eller på MobilePay på 29927799.

Tilmelding på sms: 29927799