Cupping

Cupping

1 time 755 kr

Cupping er en gammel behandlingsmetoder som er meget udbredt specielt i Østen, men som er begyndt at finde frem, specielt i sportsverden er det blevet udbredt at anvende cupping, da kroppen hurtigt restituere med denne teknik. Cupping består af behandling med sugekopper der suges fast og løfter op i bindevævet. Cupping arbejder med bindevævet muskler og fedt på en meget blid måde.

Cupping er en effektiv måde at øge blodgennemstrømningen i kroppens bindevæv og udrense ophobede og stagnerede affaldsstoffer. Ved denne udrensning genvinder bindevævet sin oprindelige elastisk form og musklerne løsnes.

Cupping har en effektiv virkning på :

Udrense affaldsstoffer
Styrke immunforsvaret
Øge blodcirkulationen og energi flow i kroppen
Mindske ødemer
Lindre og fjerne led og muskelsmerter ex. efter hård sportstræning.
Afhjælpe og fjerne cellulitis
Afhjælpe uren hud
Mindske rynker

Cupperne efterlader mærker på huden, men det er ikke som at få blå mærker, da det ikke er et decideret traume på huden, der kommer af vacuumet fra cuppen. Vacuumet trækker gammelt blod, affaldsstoffer, koaguleret protein og lymfe fra bindevævet og op til hudens overflade, så der kan komme sund blodcirkulationen til området. Der kommer plads til frisk iltet blod, friske celler og næring til vævet og dermed også en hurtig gendannelse.
Mærkerne der kommer, er fra når de små blodkar i overhuden springer, når de frigør giftstoffer. Mærkerne bliver der fra 3 dage til en uge– nogle gange længere hvis klienten er meget syg eller inaktiv.  Hvis der ikke kommer et stagnationsmærke, vil der komme en kort pink afmærkning som forsvinder efter et par minutter eller timer.

Behandlingen sluttes af med  let akupressur/akupunktur, for at hjælpe kroppen af med de affaldsstoffer der er renset ud igennem behandlingen.

 

Som noget nyt tilbyder jeg også at lave hjerte formet cupping, der er sammen effekt, men mærkerne bliver hjerteformede<3hvilket jeg synes er mega cute:)